Volg Maai Design
Project Raadhuisweg Reewijk - Maai Design
20423
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20423,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive
Woonkamer-Kastanjesingel-Rotterdam-slider-1
The-Wax-Bar-Amersfoort-Rotterdam-Den-Haag-Amsterdam-slider-2
Oudekamp-Utrecht-slider-3

Project Raadhuisweg Reewijk

Reeuwijk

In deze woning woont een gezin dat graag nu eens een woonkamer wilde, waar volgens een plan alles bij elkaar hoorde. Daarbij was het belangrijk dat er genoeg bergruimte zou moeten zijn.

 

Dit laatste was het uitgangspunt. Er is een kastenwand ontworpen, die doorloopt in een bankje voor de eettafel. Dit bespaart ruimte en verbind tegelijkertijd de woonkamer met de eetkamer. De stoelen uit de familie wilde het gezin graag behouden en door de stoffering hiervan te laten matchen met het bankje, wordt het een geheel.

 

Het zitgedeelte is gedraaid, waardoor er meer een zithoek is ontstaan. Een mooi kleed in de kleuren van de kussens en gordijnen maakt het helemaal af.